Rețeta petrecerii reușite


Am petrecut un Revelion pe cinste.

Am fost într-un loc elegant (cum deja sunt multe), cu mâncare rafinată (cum deja au multe), cu muzică de calitate (cum deja au multe) cu oameni faini, cum fac în fiecare an, dar cu un manager care știe toate strigăturile Brâului pădurenesc și conduce Spicul cu toți invitații, cu personal care te servește cu zâmbetul pe buze și fredonând, și asta până apuci să îți exprimi doleanța.

Unde? Vă las să ghiciți. Hunedorenii, celorlalți le spun cu coordonate GPS, telefon, mail etc… nu trebuie ratat.

La petrecerile astea nu vrei să dai greș. Mai bine stai acasă și te uiți confortabil la un film, ori așa ceva. În plus, se spune că după cum treci cumpăna dintre ani, așa îți va fi anul. Așadar, vrei să fii mulțumit și încrezător, vesel și fără griji.

Ce îi trebuie soluției să fie miraculoasă?

1. Oameni să petreci cu drag

bifat

2. Muzică bună, variată și preferabil 2 perechi de pantofi (unii de fițe și unii de dans)

bifat

3. Mâncare cu dichis

Poate nu toți suntem gurmanzi, dar pentru friptura cu cartofi pai sau pește pane nu plec de acasă. Asta faci si acasă.

“Duo de vită cu spanac și piept de curcan în sos de piper verde cu pară caramelizată și rucola cu oțet balsamic” sună a “m-am străduit”.

Rețeta petrecerii reușite

bifat

4. Personal atent

Ne-am obișnuit cu politețe rece, cel mult, am dat peste zâmbete calde și disponibilitate. Brusc, a crescut nivelul aprecierii la  5 stele.

bifat

5. Momente speciale

Combinația de “seară pe tocuri” cu “seară la foc de tabără cu taraf”, ne-a adus în Noul An cu mare bucurie.

Și cum spuneam, locații faine am mai văzut cu toții, dar “omul sfințește locul”. Omul care îți zâmbește și ciocnește cu fiecare, de parcă fiecare e oaspetele de onoare, își conduce echipa ca pe frați, de bucătăresele dansează prin bucătăria improvizată ad-hoc lângă piscină și își fac selfie-uri cu grătarul, iar invitații îi urmează indicațiile din strigături ca să joace Brâul și Spicul.

Cine nu știe Brâul îl găsește aici:

Spicul e un dans după strigătură. Stai pe loc, înaintezi, învârți pe sub mână partenera sau schimb sensul în șir lung de câte două persoane. Nu am găsit filmuleț, dar dacă fac rost vă arăt.

La mulți ani!

Să aveți parte de oameni care să vă sfințească zilele și de zile să vă bucure sufletele.

O zi fără cusur


One response to “Rețeta petrecerii reușite”

  1. Stiu locatia !?
    ….si ai dreptate , intru- totul ! Felicitari gazdelor pentru amabilitate….felicitari celor ce au ales sa petreaca Revelionul aici !
    La multi ani, tuturor !?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *