IA AtTITUDinE !

IA AtTITUDinE !

– Tu scrii cum te taie capul. Ce blog e asta? Nu e nici life style, nici moda, nici poezie, nici food?

– E fistic-iu! Are de toate. E ca in viata! Nu exista un termen, asa cum bine observi, asa ca l-am inventat. In viata nu e doar despre moda, ambiții, bani, papa, beauty sau poezie. E un amalgam de frumos, urat, senin, ridicol, bun, rău, de neuitat si inimaginabil, etc. E fistic-iu, iar un blogger fistic-iu scrie ce vrea, când vrea, dacă il inspira. Uneori… nu leg trei vorbe!

Azi, de exemplu, m-am decis sa scriu despre vechiul Cosmetics Style azi Attitude ( s-a rebrand –uit cum ar trebui sa facem multi). Știu ca am mai scris, dar azi m-am înarmat pe lângă pix cu un pliant – de fapt acesta m-a inspirat. Il tot răsfoiesc si admir. Bun marketing, profi… Apoi realizez, la cat costa un aparat de genul acesta, sigur ca arata perfect!

Se numește LPG si costa … un ochi din cap 🙂

De ce? Pentru ca face minuni.

De ce m-am apucat eu sa scriu despre asta? Pentru ca e reconfortant sa știi ca suntem printre primele orașe din tara care au un astfel de OZN si ca investiția unei hunedorence face femeile frumoase, si bărbații.

Bine, ma cam sâcâie ca e in Deva, nu in Hunedoara, dar dacă ne gândim mai bine, Deva este un cartier al Hunedoarei. 🙂

Mașinăria, LPG Alliance pe numele ei, cu aspect de SF  este dedicat remodelării corporale si este ultima tendință in materie. Este atât de sofisticata ca recunoaște tip de piele, gen de problema, sensibilitate, etc (cred ca știe si ce număr ai la pantof!!!)

Serios, citesc si ma tot minunez ce poate face mintea umana si 30 de ani de studii dedicate. Priviți :

https://www.youtube.com/watch?v=fySSL9jXC2Q

Știți ce-i fascinant? Sa vezi ce fete transformate de încântare au fetele care lucrează pe LPG când vorbesc despre el (pardon, trapeutele, iertați-mi familiaritatea, dar asa e la Attitude, chiar si in preajma mașinăriilor de la Cannes, tipice pentru clinici de specialitate). Parca ar fi misionare oferind apa in deșert. 🙂

Într-un funny fel, asa și e! Cine nu își dorește sa arate bine, sa se simtă bina si sa aibă un aliat in efortul acesta?!

Ei bine, LPG Alliance este aliatul, si sunt necesare 10-12 ședințe, dar se pare ca de la a treia se vad rezultate.

Miercuri, 28 iunie am întâlnire cu “mașinăria pentru frumos” . Oricât de atractiv pliantul si de încredere terapeuții, ma duc sa vad cu ochii mei.

Haideți si voi!  Schimbam apoi impresii, ca sa nu zic bârfim.

Lansarea, ca orice eveniment cu ștaif, si cum e in obiceiul salonului Attitude, promite pachete cu vouchere, abonamente la preturi special, tombola cu premii, cadouri, surprize, in fine tot tacâmul ca sa iti fie ciuda dacă ai treaba si nu ajungi.

Totuși mai este si joi o șansă. Asa, ca sa se bucure toată lumea. Si sa se convingă!

Miercuri 28.06.2017 ora 12- 20

Salon Attitude, strada Liliacului 1

IA AtTITUDinE ! Se anunță,

 

O zi fără cusur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *