BIJU-URI? Yes please, dar BIJUTERII ROXANNE’S

BIJU-URI?

Arătaţi-mi mie o fată căruia nu îi plac bijuteriile!

Hai serios!

Ok, dacă veniţi cu răspunsul “uite, ea”, propun să îi arătăm un exemplar din fiecare colecţie Roxanne’s. Dacă nu alege niciunul, ceea ce sincer mă îndoiesc, promit  să le port eu pe toate. Poftim, mă sacrific!

Eu sunt mare iubitoare de bijuterii în general, de bijuterii statement în special, dar nu fac mofturi, port orice îmi alegeţi. (Oricum, între noi fie vorba, am navigat/visat destul pe site-ul lor www.roxannes.ro , cât să ştiu că nu  e ceva mai jos de wow)

În altă ordine de idei, trăim în epoca în care se asortează inelul la pantof, aşa că, de ce nu mi-aş face o ţinuta în funcţie de bijuterii?! Nu ar fi prima dată!

Ce, nu vi s-a întâmplat niciodată să vă treziţi cu gândul că vreţi să vă puneţi cerceii X şi să se formeze ţinută în jurul lor? Nu cred, că nu!

Dacă ar fi să vorbim despre preferinţe, brăţările şi ceasurile sunt, au fost şi vor fi, numărul unu în topurile bucuriilor mele. Ceasuri mari, groase şi impunătoare, subţiri şi fine sau micuţe, sport ori elegante, smart ori clasice,  le văd ca pe bijuterii şi le port zilnic. Mă bucur de o colecţie drăguţă şi sunt foarte încântată de fiecare dată când mai adaug o piesă. Familia şi prietenii îmi ştiu slăbiciunea şi o alimentează, nu mă pot plânge.

Apropos, ştiaţi că primul ceas de damă pentru mână, a fost creat în 1812 de Abraham-Louis Breguet să se potrivească unei regine, cui altcuiva?!

Bijuteriile în general vorbesc despre noi şi cu noi. Nu vi se pare?

Nu vi s-a întâmplat niciodată să discutaţi cu o persoană care să aibă o brăţară cu pandantive de exemplu, şi să vă suprindeţi alergând cu privirea după jocul lor când gesticulează?

Nu vi s-a întâmplat să vedeţi un inel mare, sau din contra unul fin şi să simţiti că asta defineşte personalitatea persoanei care îl poartă?

Eu simt, când port inele vintage că sunt una cu istoriile acelea … stil Downton Abbey. Nu aş putea în ruptul capului să îmi pun o ţinută sport.

Totuşi, cum spuneam preferatele mele sunt şi rămân brăţările, care pot fi purtate multe dacă nu vrei să te desparţi de ele, sau unice, dacă vrei să le scoţi în evidenţă.

Orice ţinută e completată şi asortată cu o brăţară. Ia de pildă modelul Joy and Positive Charms BIJU-URI? pune-l pe mână la un tricou simplu, alb şi eşti deja fermecătoare. Pune-l pe mână la o rochie fără mâneci şi eşti sexi.

Brăţările cu mesaj sunt o permanentă reamintire a mantrei care vrei să te ajute şi asta într-o formă atât de personală.

Aş putea continua la nesfârşit cu exemplele, dar cel mai simplu este să îţi imaginezi o rochie extrem de simplă, sau purtată de foarte multe ori şi lipsită de personalitate în ochii tăi deja, la care să accesorizezi o brăţară strălucitoare cu pietre fine şi farmec  din plin. Se va revărsa negreşit peste întreaga ta ţinută şi nu ai cum să nu fi mulţumită, mai ales dacă mai adaugi şi un zâmbet larg şi senin asortat la … poşetă.

Ceea ce îmi place mai mult la www.roxannes.ro faţă de alte site -uri este că dă sfaturi şi detalii interesante şi face mici istorii care fac deliciul cititorului şi ne dau informaţii despre cum să purtăm bijuteriile şi accesoriile în general.

Luăm cazul unor cercei statement BIJU-URI?care îmbracă atât de frumos gâtul, faţa unei persoane care crează  în sine o ţinută dând tonul unei rapsodii, (nu aşa zice şi numele lor?!), vă rog să nu cumva să mai puneţi şi colier, nici măcar din aceeaşi gamă şi nici dacă vă cântă aceeaşi rapsodie. Este o crimă de fashion. Un ataac la bunul gust. Ca să nu mai vorbim un atac la integritatea acestor minuni de bijuterii cum se arată ei, cerceii statement, dacă îi laşi să strălucească fără să îi umbrească nimic, fără să îi concureze nimic. Mint, ştii ce ar concura, dar cu succes un astfel de accesoriu, o pereche de cercei statement? Zâmbetul tău. Un zâmbet fermecător şi senin o privire limpede şi relaxată e tot ceea ce mai trebuie lângă ei.

O zi fără cusur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *