Beauty tips #Laurafiifrumoasă

Beauty tips #Laurafiifrumoasă

Beauty tips #Laurafiifrumoasă

Episodul 1

 

Să fii frumoasă până la o vârstă e meritul naturii, după aceea natura trebuie ajutată.

Când spun ajutată nu mă refer la plastic ci la adjuvante, vezi creme, întreținere, sport, alimentație selecționată, hidratare, etc.

Două aspecte care trebuie îngrijite special şi sfaturi pentru perioada de iarnă :

ten și gene

 

În legătură cu tenul,  odată cu venirea iernii, tenul are nevoie de o îngrijire mai deosebită! Temperaturile scăzute, vântul și trecerea de la rece la cald și invers au un efect negativ asupra tenului întrucât tenul este o parte a corpului neprotejată prin haine, prin urmare el devine deshidratat, are un aspect mat şi se exfoliază.

Dar, nu trebuie să intrăm în panică, trebuie doar să urmăm o rutină minimă de îngrijire a tenului şi primul pas este hidratarea. Trebuie să folosim o cremă care să conțină ulei. Uleiurile acționează ca un strat protector, reținând umiditatea şi în general cremele de noapte conțin uleiuri.

Ideal ar fii să folosim un ser hidratant înainte de cremă. Bineînțeles crema de protecție nu trebuie să lipsească.

Pentru că toate aceste produse să aibă efectul dorit este indicat să ne exfoliem pielea regulat, pe lângă faptul că produsele vor acționa mult mai bine, tenul va avea un aspect proaspăt și luminos.

Despre gene…

Pentru  ca genele să aibă un aspect natural și ele necesită îngrijire, trebuie periate zilnic și spălate periodic. Între gene se poate strânge praf, urme de fard, impurități care dacă nu sunt îndepărtate pot apărea iritații și chiar alergii.

Există spumă de curățare specială pentru extensii de gene sau putem să folosim apa cu șampon de bebeluși, este o metodă eficientă și nu irită ochii.

Bineînțeles nu folosim produse pe bază de ulei pe gene, vor pica mult mai repede!

 

Dacă aşa spune Laura, aşa facem şi o să avem …

O zi fără cusur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *